Visiteers

Plantentuin Meise organiseert sinds 2019 visiteering evenementen. Dit zijn momenten waarop mensen die zich niet wekelijks kunnen vrijmaken voor vrijwilligerswerk toch hun steentje kunnen bijdragen aan het werk in Plantentuin Meise.

Lijkt het je leuk om met je bedrijf een dag door te brengen in de Plantentuin om ons te helpen bij het uitvoeren van taken met invasieve planten in de hoofdrol, dan zijn deze visiteering evenementen zeker iets voor jou. 

Visiteering biedt je de mogelijkheid om samen met wetenschappers van Plantentuin Meise mee te helpen bij het digitaal toegankelijk maken van onze collecties, het monteren van plantenmateriaal, het in kaart brengen van de biodiversiteit van de Plantentuin of een handje toe te steken bij het verwijderen van ongewenste invasieve plantensoorten. Als visiteer krijg je daarnaast ook een inkijk in het belang en de waarde van collecties en wetenschap.

Heb je zin om samen met je bedrijf of team deel te nemen aan een visiteering evenement met max. 25 personen, schrijf je dan hier in. Een leuk ideetje voor een nooit te vergeten teambuilding in Plantentuin Meise.